AWARD CEREMONY FOR 2016

 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 2016. 


Πραγματοποιήθηκε εχθές 6-2-2017, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η απονομή των πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας για το έτος 2016.

Στην ταχύτητα και συγκεκριμένα στην κατηγορία supersport ο αθλητής της Zen1One Racing, Fanis Michas βραβεύθηκε ως ο τριταθλητής Ελλάδος, στην πρώτη του αγωνιστική χρονιά στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Fanis ολοκλήρωσε την αγωνιστική του σεζόν των πέντε αγώνων, με δυο νίκες στα Μέγαρα και στις Σέρρες στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, μια τρίτη θέση στον πρώτο αγώνα της Τρίπολης, μια τέταρτη στις Σέρρες και μια εγκατάλειψη λόγω μηχανικής βλάβης από αστοχία υλικού στα Μέγαρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η πρώτη χρονιά της συνεργασίας του πολύ γρήγορου και ταχύτατα ανερχόμενου αναβάτη με την ομάδα του, καθώς και με την μοτοσυκλέτα Triumph 675 Daytona η οποία έπρεπε να αναβαθμισθεί για τις ανάγκες της "γρήγορης" κατηγορίας.

Μόλις μετά τον τρίτο αγώνα όλα ήταν έτοιμα από την ομάδα και μάλιστα αυτό έγινε φανερό από τις νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες, από την άλλη "χάθηκε" το πρωτάθλημα από την άτυχη στιγμή για όλους στα Μέγαρα, όπου λόγω αστοχίας υλικού ο αναβάτης εγκατέλειψε την προσπάθεια του και τον αγώνα.

Η εξέλιξη φυσικά της μοτοσυκλέτας, συνεχίζεται την εφετινή χρονιά με στόχο την επικράτηση του και της ομάδος του, στην supersport , που ομολογουμένως θα είναι η πιο δύσκολη και αναβαθμισμένη κατηγορία, από πλευράς συμμετοχών και ανταγωνισμού των τελευταίων ετών.

Η αναβάθμιση επίσης συνολικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητος Μοτοσυκλετών, είναι πραγματικότητα καθώς η ευθύνη και προώθηση του προιόντος έχει ανατεθεί στην 2 delta productions, η δε συνολική προσπάθεια έχει αναληφθεί από τον Κο Διατσίδη Δημήτρη.

Επίσης η αλλαγή κανονισμών που έχει πραγματοποιηθεί στην κατηγορία open, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει πολλούς αγωνιζόμενους αναβάτες στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο αναβάτης μετά τις απονομές μας δήλωσε για το 2017:

"Πιστεύω πως είμαστε αρκετά έτοιμοι για την καινούρια αγωνιστική χρονιά, καθώς συνεχίζεται η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μου σε όλους τους τομείς της, ενώ ήδη είχε έρθει σε κορυφαία κατάσταση από την περυσινή χρονιά.

Νομίζω ότι με την ομάδα μου θα είμαστε από τους κύριους πιθανούς διεκδικητές του τίτλου και θα προσπαθήσω να προσφέρω εκτός από τα αποτελέσματα και ένα πολύ καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά την καλύτερη μορφή motorsport που έχει να παρουσιάσει η Ελλάδα".

Related

SPARTAN NEWS 238511327917886554

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item