VICTORY FOR THE SPARTAN AT MEGARA CIRCUIT

 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ. 


Δυνατή παρουσία και επικράτηση πάλι για τον Fanis Michas στον χθεσινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας, στην πίστα των Μεγάρων στην κατηγορία Supersport.

Μετά την καταλυτική του παρουσία στον προηγούμενο αγώνα των Σερρών, ο αναβάτης της Zen1One Racing, υπερίσχυσε και πάλι του συναγωνισμού και κατέλαβε την θέση του βάθρου.

Το Σαββάτο κατέλαβε την θέση στα χρονόμετρα και εκίνησε από την θέση της 1ης σειράς εκκίνησης, στην είσοδο της Κ1 έστριψε 5ος, ενώ στην έξοδο της βρέθηκε στην θέση.

Στην συνέχεια με διαδοχικές προσπεράσεις έφτασε στην θέση, όπου και παρέμεινε για 4-5 γύρους "διαβάζοντας" τον συναθλητή του που οδηγούσε την κούρσα.

Πραγματοποιώντας μια καταπληκτική προσπέραση στην Κ3 τέθηκε επικεφαλής και μεγαλώνοντας την διαφορά του έφτασε μέχρι την καρό σημαία.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο ραγδαία, νεαρός ανερχόμενος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται μόλις 2 χρόνια ως αναβάτης, κρεμώντας την πιλοτική του φόρμα, μας δήλωσε:

"Πιστεύω ότι ήταν μια ανοδική χρονιά, δείχνοντας με το κλείσιμο της, τις δυνατότητες και την προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς από εμένα και την ομάδα μου, καθώς έχουμε φτάσει σε απόλυτα ανταγωνιστικό επίπεδο για την κατηγορία.
Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και τα περιθώρια που έχουμε περαιτέρω, είμαι σίγουρος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ επιτυχημένη και προοδευτική.
Τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου που κατάφερε αξιοθαύμαστα επιτεύγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ελάχιστους πόρους, αποδεικνύοντας την τεχνογνωσία και τις γνώσεις που διαθέτει.
Ευχαριστώ επίσης την DUNLOP-Περιστεράς που έκανε την προσπάθεια μου εφικτή."

Όταν ερωτήθηκε για τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά, μας απάντησε:

"Τα σχέδια μας για την επόμενη χρονιά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα, καθώς θα γίνουν επίσημα γνωστά με δελτίο τύπου από την ομάδα μου, είμαι όμως σίγουρος ότι θα περιέχουν πολύ δράση και αγώνες."


Related

FANIS MICHAS RACES 4629860139252499451

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item