SPARTAN AND AGUSTA

 Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η AGUSTA. 


Μετά τον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στις Σέρρες, ο αναβάτης Fanis Michas και η ομάδα του Zen1One Racing, παρέμεινε στην πίστα και για ένα διήμερο πραγματοποίησαν δοκιμές με την Ιταλική ομάδα Laguna Moto Racing, τις μοτοσυκλέτες AGUSTA και τον πολυπρωταθλητή Massimo Roccoli.

Πολλές οδηγίες και συμβουλές λοιπόν από τον Massimo, τέλεια συνεργασία της Ελληνικής με την Ιταλική ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστική οδήγηση της καταπληκτικής μοτοσυκλέτας MV Agusta F3 ήταν τα σημεία που χαρακτήρισαν αυτή την κοινή προσπάθεια.

O αθλητής μετά την επιστροφή του ερωτηθείς μας δήλωσε:

"Μετά τον επιτυχημένο αγώνα που πραγματοποιήσαμε με την ομάδα μου, μας περίμενε ένα εκπληκτικό διήμερο όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον καταπληκτικό πολυπρωταθλητή και εμπειρότατο Ιταλό αναβάτη Massimo Roccoli για οδηγικές απόψεις και γραμμές, καθώς είναι σίγουρο ότι μπορεί να καθοδηγήσει και συμβουλεύσει νεότερους αναβάτες όπως εγώ.
Η συνεργασία της ομάδας μου Zen1One Racing με την Ιταλική ομάδα Laguna Moto Racing, ήταν άψογη από κάθε άποψη, σε όλα τα επίπεδα και με ευχαρίστησε πολύ ο επαγγελματισμός και οι δυνατότητες που ανέδειξε αυτή η συνεργασία.
Η μοτοσυκλέτα ήταν εξαιρετική και παρά το ότι ήταν πολύ διαφορετική από το Triumph 675 Daytona που αγωνίζομαι δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να νιώσω άνετα και μετά από κάποιες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα, κατάφερα να γυρίσω πολύ κοντά στους χρόνους μου". 

Related

SPARTAN NEWS 506042147870504827

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item