SPARTANS NIGHT TRAINING

 Η ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ SPARTANS. 


Νυκτερινή προπόνηση για τους Σπαρτιάτες στην πίστα του Αγ. Κοσμά, με τους πιλότους Michas Fanis, Klita Konstantinos και Diatsidis Dimitris και ομάδα υποστήριξης τον Boustas John και τον Markadonatos Babis.

Μια όμορφη παρέα με πολλά στελέχη που είναι μέρος του βαρέως πυροβολικού του motorsport στην Ελλάδα αλλά και στον διεθνή χώρο.

Οι πιλότοι Fanis και Konstantinos ''έστρωσαν" τα μοτέρ τους και πραγματοποίησαν και το "πρώτο πάτημα", ενώ στην συνέχεια έγιναν και οι πρώτες δοκιμές.

Ο διεθνής μας δημοσιογράφος του οποίου η φωνή μας συντροφεύει και στο MOTO GP, Dimitris οδηγώντας ένα ROTAX MAX "πάτησε" την πίστα καταπληκτικά με άμεση προσαρμογή στο καρτ, το οποίο μάλιστα οδηγούσε για πρώτη φορά, βελτιώνοντας τον χρόνο του σκέλος με σκέλος, σταματώντας το χρονόμετρο τελικά σε πολύ χαμηλούς χρόνους.

Φυσικά ο πολυπρωταθλητής μας John όπως πάντα παρόν στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών του με τις πολύτιμες γνώσεις του και την αγάπη του για ότι έχει τροχούς.

Η νυκτερινή εκπαίδευση των Σπαρτιατών έγινε με στόχο τον επερχόμενο αγώνα ROTAX, αλλά το καλύτερο σε αυτήν ήταν οι άνθρωποι που την αποτελούσαν.

                                                                                                                     SPARTANS 

Related

SPARTAN NEWS 2091547579087502345

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item